Om oss

Om oss

Nordens ledande tillverkare av lastpallar

Välkommen till oss på Gyllsjö Träindustri. Vi är en av Nordens ledande tillverkaren och leverantör av EUR-pallar och lastpallar i specialformat. Med vår unika produktion ansvarar vi för hela processen från sågverk och logistik, till spik- och palltillverkning, återvinning samt leverans av färdig produkt. Vi erbjuder ett brett utbud av träpallar som är tillverkade med omsorg och precision. Våra pallar är hållbara, pålitliga och kostnadseffektiva, där vi levererar våra produkter till industri- och logistikföretag inom alla olika branscher i Skandinavien. Från regionala företag till stora internationella börsbolag.

Gyllsjö Träindustri grundades redan 1946 och har varit ett stabilt, innovativt och framgångsrikt familjeföretag sedan dess. För oss är miljö och hållbarhet mycket viktigt. Vi är FSC- och PEFC-certifierade och köper bara vårt virke från hållbart skogsbruk. Vi är ISO-certifierade 9001, 14001, 45001 och vi arbetar aktiv för att minimera påverkan på vår miljö. Tack vare vår unika produktion har vi betydligt lägre CO2 utsläpp än andra emballagetillverkare.

Välkommen att kontakta oss för att få mer information om våra träpallar och hur vi kan hjälpa dig.

Genom att ständigt vara i framkant skall vi vara den ledande tillverkaren och leverantören av träpallar.

Vår unika produktion

Med vår unika produktion ansvarar vi för hela processen från sågverk och logistik, till spik- och palltillverkning, återvinning samt leverans av färdig produkt. Vi erbjuder ett brett utbud av träpallar som är tillverkade med omsorg och precision.

Vår produktion

I framkant sedan 1946

Gyllsjö Träindustri är ett stabilt och framgångsrikt familjeföretag sedan 1946. En röd linje i vår historia är förmågan att tänka långsiktigt, ta ansvar och hela tiden vara innovativa och ständigt förbättra oss. Fotografiet är taget 1957 och våra grundare finns med på bilden.

Vår historia

Lediga tjänster

Vi värdesätter människor, miljö och samhälle. Vi är transparenta i vår kommunikation, håller våra löften och är inkluderande i våra relationer. Respekt och samarbete är en viktig faktor för att våra anställda ska trivas.

Lediga tjänster

Kontakta oss

Vår personal är experter inom sitt område och står redo att svara på dina frågor. 
Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service och ser till att du är nöjd med våra högkvalitativa produkter.