EUR-pallar

EUR-pallar

EUR-PALLAR

Miljövänliga och slitstarka EUR-pallar

Att tänka kortsiktigt har aldrig fallit oss in. Efter mer än 75 år i branschen vet vi att hållbara träpallar leder till långvariga kunder. Därför använder vi virke och spik av hög kvalitet. Vi sköter hela tillverkningsprocessen från att hämta virke i skogen till leveransen av färdiga produkter.

En naturlig del av vårt miljöengagemang är att utgå från varaktighet. Vi köper endast virke från ansvarsfullt skötta skogar och hållbar avverkning. Träpallar från oss kan du lita på och känna dig stolt över.

ANVÄNDBARA OCH EXPORTGODKÄNDA EUR-PALLAR

Gyllsjö  är licensierade för tillverkning
av EUR-pallar

Med 75 år i branschen har vi lång erfarenhet av tillverkning av EUR-pallen samt samarbeten med verksamheter inom flera olika branschområden i behov av pålitliga pallar. För att göra skäl för målsättningen att vara Sveriges mest innovativa palleverantör lägger vi även stor vikt vid våra kunskaper kring att bygga kreativa lösningar till nya och annorlunda transporter.

EUR-pall byggs

EUR-pallen byggs enligt EUR-standard

Den håller måtten 1200×800 mm, de byggs som dubbeldäckspallar med ett kraftigt lastbärande däck och nio klossar.

EUR-pall närbild

Starkt hållbarhetsengagemang

Vi har ett starkt hållbarhetsengagemang i alla led. Vi köper endast virke från ansvarsfullt skötta skogar och hållbar avverkning.

Staplar EUR-pallar

EUR-pallar – Exportgodkända träpallar

Pallarna används för transport, lagring, hantering eller bytessystem. Träpallar från oss kan du lita på och känna dig stolt över.

Kontakt

AB Gyllsjö Träindustri
Kopparmöllan 5421
264 91 Klippan

Tel. (+46) 0435-222 30
Email. info@gyllsjo.se