Aktuellt

Aktuellt

Intressanta artiklar och nyheter

Här får du en inblick om vad som händer hos oss.

Intressanta artiklar och nyheter

Välkommen till vår nyhetssida! Här får du en spännande inblick i vad som händer hos oss. Vi publicerar kontinuerligt inlägg som håller dig uppdaterad om våra senaste aktiviteter och framtidsplaner. Från insiktsfulla artiklar om branschtrender till inspirerande berättelser om våra framgångar och utmaningar, finns här något för alla.

VD har ordet

Vår VD delar med sig av sina tankar och visioner för företaget. Därutöver får du en unik inblick i ledarskapets utmaningar och möjligheter, och hur vi navigerar i en ständigt föränderlig marknad. Dessa personliga brev ger dig en nära och autentisk bild av vår företagskultur och våra långsiktiga mål.

Senaste nyheterna

Håll dig uppdaterad med de senaste nyheterna om våra projekt, samarbeten och innovationer. Här hittar du allt från spännande produktlanseringar till viktiga företags meddelanden. Missa inte heller våra rapporter om hållbarhet och samhällsengagemang, där vi delar våra framsteg och initiativ för en bättre framtid.

Intressanta artiklar

Våra artiklar täcker en bred variation av ämnen, inklusive branschanalyser, teknologiska framsteg och inspirerande kundhistorier. Beroende på om du är intresserad av djupgående forskning eller praktiska tips och råd, kommer du att hitta innehåll som berikar din kunskap och dessutom väcker din nyfikenhet.

Besök oss regelbundet för att ta del av våra senaste inlägg och bli en del av vår resa. Vi ser fram emot att dela våra historier med dig!

Sommaren är här

Sommarens öppettider

Sommaren är äntligen här och vi på Gyllsjö vill passa på att önska dig en … .

Läs mer
Träpallens betydelse. Intressanta artiklar och nyheter. Bild på Björn Olsson Lissner som är VD på Gyllsjö Träindustri

Träpallens betydelse

Har du funderat på hur viktig en träpall är? Den används mer eller mindre överallt … .

Läs mer
Glad medarbetare som är i produktionen med hörlurar, ståendes vid en truck med träpall

Lägst CO2-utsläpp på marknaden

Tillsammans med branschorganisation Svenskt Trä är vi ett av två pilotföretag, som är först ut … .

Läs mer

Arkiv

Välkommen till Gyllsjös nyhetsarkiv! Här hittar du alla våra tidigare intressanta nyheter och artiklar samlade på ett ställe. Håll dig uppdaterad med vad som har hänt hos oss och utforska våra tidigare inlägg som täcker en mängd olika ämnen och händelser. Dessutom kan du enkelt söka efter specifika nyheter och artiklar för att hitta den information du behöver.

Bild på en EUR pall med stämpel. Intressanta artiklar och nyheter

Elva brädor som förändrade världen

Lyssna på den intressanta podcasten om hur EUR-pallen kom till och hur allt började. Hur Gyllsjö Träindustri blev det stora …