Träpallens betydelse

Träpallens betydelse. Intressanta artiklar och nyheter. Bild på Björn Olsson Lissner som är VD på Gyllsjö Träindustri

Har du funderat på hur viktig en träpall är? Den används mer eller mindre överallt inom tillverkning, transport och lagring.

Björn Olsson Lissner är VD sedan 2022 och här kommer några av hans reflektioner kring träpallens betydelse:

Det var först när jag började på Gyllsjö Träindustri som jag insåg hur viktig en träpall är. Vi tar träpallen för given, men faktum är att utan träpallar skulle mycket sluta fungera. Vad jag inte tänkt på tidigare är hur många olika sorters pallar det finns. Bara på Gyllsjö Träindustri tillverkar vi ett hundratal olika kundanpassade pallvarianter för att optimera kundernas produktion och logistik.

En annan intressant observation är hur våra pallar kan hittas runt om i hela världen. Nästan alla pallar har ett leverantörsid, där vår är SE-M688. Jag har besökt en del andra industrier ute i Europa sista året som inte är direktkund till oss, inklusive andra palltillverkare. På varje ställe har jag hittat våra pallar i deras produktion. Fascinerande!

Det är nästan så att träpallar kan ses som en samhällsbärande produkt och när vi har informationsmöte med vår personal försöker jag förmedla hur viktig vår produkt är. Detta beskriver vi även i vår mission”.

Träpallar är en viktig produkt för att säkert och effektivt transportera varor över hela landet och världen. Vi bidrar genom att varje dag leverera träpallar på ett ansvarsfullt sätt, vilket gör oss till en pålitlig partner för en hållbar framtid.

Kontakta oss

Vår personal är experter inom sitt område och står redo att svara på dina frågor. 
Vi strävar alltid efter att ge dig den bästa möjliga servicen och ser till att du är nöjd med våra högkvalitativa produkter.