Produkter

Produkter

Träpallar och träemballage av hög kvalitet

Vi har de perfekta träpallarna och träemballage för dina transport- och lagringsbehov och erbjuder ett brett utbud av produkter som är tillverkade med omsorg, effektivitet och precision.

För oss är det viktigt att leverera pålitliga, hållbara och välutförda lösningar – i rätt tid, så att du som kund alltid ska känna dig trygg med våra produkter. Vi hjälper till att hitta den bästa emballagelösningen efter dina behov för att optimera hållfasthet, kvalitet och kostnadseffektivitet.

Med ett brett utbud av EUR-pallar och träpallar i standardformat som är tillverkade med effektivitet, precision och hög kvalitet, och som enda palltillverkare på vår marknad har vi två egna såglinjer och egen spiktillvekning. Förutom detta erbjuder vi även kundspecifika specialpallar i en mängd olika utföranden och mått som är anpassade efter dina behov. I vårt sortimentet finns även regelpallar, målade pallar och andra tillhörande träkomponenter. Vi kan hjälpa dig att ta fram den mest kostnadseffektiva pallen och göra hållfasthetsberäkningar.

Med två såglinjer och ett flertal olika automatiserade palltillverkningslinjer innebär att vi kan optimera produktionen och leverera med korta ledtider med hög leveranssäkerhet.

Vi får en högre kvalitet då vi även använder centrumbrädor från rundvirket, dessutom har vi hög kvalitet på våra egentillverkade spik. Vi torkar pallarna i högre temperaturer än standardkraven till en lägre fuktkvot, för att minimera mögeltillväxt, så att du som kund alltid ska känna dig trygg.

Alla produkter kan naturligtvis fås ISPM-15 godkända och kan därmed skickas över hela världen.

Vi levererar en mängd olika träpallar och träemballage till industri- och logistikföretag inom alla olika branscher i Skandinavien. Från regionala företag till stora internationella börsbolag.

Vi strävar efter att erbjuda träpallar och träemballage med kvalitet, så vi alltid har nöjda kunder.

EUR-pall & standardpall

Vi har ett brett utbud av EUR-pallar och träpallar i standardformat som är tillverkade med effektivitet, precision och hög kvalitet, och som enda palltillverkare på vår marknad har vi två egna såglinjer och egen spiktillvekning.

Vi styr hela produktionsflödet och använder virke och spik av högre kvalitet till lägre kostnad och lägre miljöpåverkan.

Tack vare vår unika produktionskedja har vi dessutom lägre CO2-utsläpp än de flesta andra träpallstillverkare på marknaden.

EUR-PALL & standardpall

Specialpall & emballage

Vi erbjuder kundspecifika specialpallar i en mängd olika utföranden och mått, anpassade efter dina behov. Vi kan hjälpa dig att ta fram den mest kostnadseffektiva pallen och göra hållfasthetsberäkningar.

I sortimentet finns även regelpallar, målade pallar och andra tillhörande träkomponenter.

När du handlar pall av oss kan du alltid känna dig trygg.

Specialpall & Emballage

Biprodukter

Upptäck våra mångsidiga biprodukter: såsom spån, flis och bark. Dessa naturmaterial har en rad olika användningsområden och är både hållbara och funktionella.

Med våra högkvalitativa produkter kan du skapa en miljövänlig och effektiv lösning för olika ändamål.

Vi tar tillvara på hela stocken och använder 100 % av råvaran som kommer från ett hållbart skogsbruk.

Biprodukter

Kontakta oss

Vår personal är experter inom sitt område och står redo att svara på dina frågor. 
Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service och ser till att du är nöjd med våra högkvalitativa produkter.